Over ons

Ayushman Talwar – Product DevelopmentFoto Ayushman Talwar

Ayushman Talwar is 24 jaar oud en komt uit India. Hij is geïnspireerd geraakt in het gebruik van smartphones bij slechtzienden door zijn opa. Nadat zijn opa volledig blind is geworden was het erg lastig om uit te leggen hoe een smartphone werkt. Daarom is hij met het TIPO project begonnen. Destijds nog in India, hier is de eerste versie gemaakt. Inmiddels is hij industrieel ontwerper. In de toekomst blijft hij in Nederland om voor TIPO te blijven werken als hoofd productontwikkeling.

 

 

 

 

Foto Tom Kersten
Tom Kersten – Business Development & Community

Tom Kersten is 20 jaar oud en komt uit de omgeving van Eindhoven. Voordat hij bij TIPO begon werkte hij aan een navigatie rugzak voor slechtzienden. Hierbij raakte hij zeer geïnteresseerd in productontwikkeling voor deze doelgroep. Inmiddels werkt Tom bij TIPO aan het bouwen van een community en business ontwikkeling.

 

 

 

 

Freek van WelsenisFreek van Welsenis – Financing & Market

Freek van Welsenis, 21 jaar oud komt uit Goeree Flakkee maar is volledig woonachtig in Eindhoven. Door zijn ouders is Freek al zijn hele leven betrokken in de zorg. Zo is hij sinds zijn 17e parttime begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking. Ondernemen is altijd al een interesse van hem geweest. Daarom is hij nu bij TIPO betrokken met market testing en financiering.

 

 

 

In collaboration with